O meni

Od nekdaj so me privlačile nepremičnine. Zanimale so me, kot način in kvaliteta bivanja, kot naložba ali kot poslovni potencial. Vedno sem bila na tekočem s stanjem na trgu, gibanjem cen in napovedmi za prihodnost.

Po dolgih letih dela v gospodarstvu, sem se praktično preko noči odločila, da želim preostanek kariere posvetiti nepremičninam.

Kot pripravnica sem se priključila multinacionalki, kjer sem osvojila know-how, ki ga s pridom uporabljam tudi na samostojni poti. Osvojeno znanje in veščine nadgrajujem na raznih seminarjih in delavnicah, ki jih redno obiskujem.

Moj način dela je oseben. Vzamem toliko nepremičnin, kolikor vem, da se jim bom lahko maksimalno posvetila in se zares potrudila, da najdejo pravega kupca. Gradim svojo bazo potencialnih kupcev in velikokrat se zgodi, da je nepremičnina prodana preden se sploh prične oglaševati.

V tem vidim smisel posredniškega posla in svoje poslanstvo.

Imam licenco za opravljanje poslov nepremičninskega posredovanja in sem vpisana v imenik nepremičninskih posrednikov na Ministrstvu za okolje in prostor RS.

Ker so nepremičnine zelo kompleksna stvar in se skozi proces prodaje velikokrat pojavi veliko izzivov, zelo uspešno sodelujem s strokovnjaki s pravnega, geodetskega, upravnega, finančnega in še kakšnega področja.

Včlanjena sem Sekcijo družb za nepremičninsko posredovanje pri GZS, kjer imam dostop do informacij in nasvetov na najvišjem nivoju. Pri GZS sem tudi podpisnica kodeksa dobrih poslovnih običajev.

Za vsa vprašanja in informacije smo vam na voljo na +386 31 493 043 ali info@kpnepremicnine.si