Prodaja, hiša, samostojna: KORTE, 91 m2

260.000,00 €

Posredovanje: Prodaja
Vrsta: Hiša
Regija: J. Primorska
Upravna enota: Izola
Občina: Izola

KORTE, 91 m2, samostojna, zgrajena l. 1900, adaptirana l. 2000, 1.134 m2 zemljišča, P+1+M, prodamo. Cena: 260.000,00 EUR

Dodaten opis

Kupec pri nakupu te nepremičnine ne plača nobene provizije!

Ogled lahko rezervirate kadarkoli na www.mezanin.si

MEZANIN d.o.o. – nepremičninska agencija, kjer provizija ni vezana na %. Prodajalec plača  fiksno ceno  1.250 , kupec naši agenciji za posredovanje ne plača ničesar.

V idilični vasi Korte, le streljaj od vaške cerkve, je naprodaj lepo vzdrževana enodružinska hiša.
Hiša je zasnovana po principu P+1+M. V pritličju so bivalni prostori: kuhinja z jedilnico, dnevna soba in kopalnica z WC-jem. V prvi etaži sta dve spalnici. Mansarda pa je zaenkrat neizkoriščeno podstrešje.
Osnovno ogrodje hiše sega v leto 1900, o čemer pričajo tudi 60 cm debeli kamniti zidovi. Leta 2000 pa sta hišo sedanja lastnika popolnoma prenovila. Zamenjala sta streho, vgradila nova, lesena termopan okna, naredila sloj fasade, naredila betonsko ploščo ( razen v eni sobi) , zamenjala instalacije in uredila centralno ogrevanje.
V pritličju se poleg bivalnih površin nahaja večji prostor, ki služi kot shramba, preko poletja pa se uporablja tudi kot letna kuhinja. Na skrajni desni strani stavbe je garaža za en avto in manjša vrtna lopa, ki lastniku služi kot delavnica..

Korte so idilična vasica na 200 m n. v. v občini Izola. Hiša se nahaja v samem centru vasi, v strnjenem delu okrog cerkve. Velika parcela ob hiši omogoča obilo zasebnosti in čudovite razglede po okoliških gričih. Zaradi svoje lege je hiša osončena skozi ves dan. Idealno za pristno življenje v naravi in z naravo.

Še več profesionalnih fotografij, tloris, podroben opis nepremičnine in natančno lokacijo na zemljevidu si oglejte v oglasu nahttps://mezanin.si/adverts/108.

MEZANIN.

100 % NEPREMIČNINSKA AGENCIJA. 0 % PROVIZIJE.

Za vsa vprašanja in informacije smo vam na voljo na +386 31 493 043 ali info@kpnepremicnine.si

Za vsa vprašanja in informacije smo vam na voljo na +386 31 493 043 ali info@kpnepremicnine.si